Over De ErfpachtNotaris

Wij zijn De Erfpachtnotaris van Nederland. ErfpachtNotarisUtrecht is een activiteit van DoeHetZelfNotaris. ErfpachtnotarisutrechtDat is de grootste online notariële dienstverlener van Nederland. Dagelijks maken tientallen mensen een akte op de site. Die aktes worden vervolgens afgehandeld door onze notarissen in heel Nederland. Omdat de afkoop van erfpacht in Utrecht bij voorkeur bij een Utrechtse notaris mag plaatsvinden hebben we een speciale site gemaakt. Helemaal gespecialiseerd in afkoop erfpacht in Utrecht.

Onze Missie

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Bovendien kan online dienstverlening bijdragen aan het begrijpelijk maken van de stappen die mensen moeten zetten. Wij bouwen iedere dag aan onze software en website. Daardoor komen nieuwe aktes beschikbaar en worden bestaande aktes eenvoudiger. De afkoop van erfpacht in Utrecht zal de komende jaren enkele duizenden mensen verplichten om een notaris in te schakelen. Wij willen met slimme software de kosten hiervoor zo laag mogelijk houden.

Duidelijke prijzen

Wij streven naar lage prijzen. Maar vooral willen we dat prijzen duidelijk en helder vooraf zijn. Dus geen verassingen met extra kosten achteraf. Daarom publiceren wij onze tarieven in een prijslijst. Daarbij zie je wat de exacte werkzaamheden zijn die de notaris daarvoor doet.

Duidelijke taal

Duidelijke taal. We schrijven op de site duidelijke teksten. Onze aktes zijn juridisch juist. Tegelijk zijn ze ook zo opgeschreven dat ze goed te begrijpen zijn door degene die ze uiteindelijk moet ondertekenen. Dat ben jij, jij moet weten waar je voor tekent. Dat is helaas anders als er een verplicht model is, dan moeten we soms die tekst volgen.

Contact

We staan altijd voor je klaar. Kom met ons in contact: telefonisch, of via WhatsApp, via SMS, via Facebook, of via de mail.
Veel vragen zijn trouwens al beantwoord op onze site, in de rubriek Vraag de Notaris, of in het Woordenboek . Je kan ook een abonnement nemen op onze gratis Nieuwsbrief.